Voorontwerp bestemmingsplan "Buitengebied Oss-2017" ter inzage

Geplaatst: 03-06-2016

De gemeente Oss heeft bekend gemaakt dat het voorontwerp bestemmingsplan "Buitengebied Oss-2017" sinds donderdag 12 mei tot en met woensdag 22 juni 2016 ter inzage ligt. Tijdens de terinzagelegging kunt u een inspraakreactie over het nieuwe bestemmingsplan indienen.Het bestemmingsplan gaat over het hele buitengebied van de gemeente Oss, met uitzondering van vakantiepark en recreatieve poort Herperduin, de kernen en zone Oss-Berghem.

Bent u gebruiker van het buitengebied van de gemeente Oss, dan is het raadzaam om u te laten informeren over het gebruik en de (ontwikkelings)mogelijkheden van uw locatie en uw directe omgeving. Het bestemmingsplan is namelijk bepalend voor de komende tien jaar.

Remie heeft veel ervaring met bestemmingsplanprocedures. Heeft u vragen over het bestemmingsplan "Buitengebied Oss-2017" of wenst u gebruik te maken van onze diensten, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan per e-mail (y.vanriet@remie.nl) of per telefoon (0413-241060). U kunt dan vragen naar mevrouw mr. Y.M.G.M. (Yvana) van Riet.

Terug naar overzicht