Herbestemming 360°

Geplaatst: 29-04-2016

In de periode tot 2030 stopt naar verwachting 40% van de agrarische bedrijven in Noord-Brabant, omgerekend zo'n 4500 ondernemingen. Dat blijkt uit de onlangs gepresenteerde berekeningen van onderzoeksinstituut Alterra in het rapport "Leegstaand agrarisch vastgoed Noord-Brabant".

Herbestemming van de agrarische bebouwing die vrijkomt, kan tot de mogelijkheden behoren. Denk daarbij niet alleen aan de gebruikelijke herbestemmingen zoals recreatie en wonen, maar ook aan innovatieve herbestemmingen zoals duurzame energie en vernieuwde agrifoodconcepten.Met het herbestemmen van agrarische percelen heeft Remie inmiddels veel ervaring opgedaan. Doordat ons kantoor beschikt over juristen, fiscalisten en bedrijfsadviseurs kunnen wij u tijdens het traject van herbestemmen bijstaan van het begin tot het eind.

Herbestemming 360°, een initiatief van Remie, bekijkt uw vrijkomende boerenerf van alle kanten: fiscaal, juridisch en bedrijfseconomisch. 360 graden dus! Daarnaast is er volop aandacht voor een persoonlijke aanpak. Persoonlijk, betrokken en deskundig!

Vragen?
Wilt u meer weten over dit initiatief? Vraag dan gratis de folder op of neem vrijblijvend contact met ons op. Dit kan per e-mail (y.vanriet@remie.nl) of per telefoon (0413-241060). U kunt dan vragen naar mevrouw mr. Y.M.G.M. (Yvana) van Riet.

Terug naar overzicht