MKB administratie in Venray, Eindhoven en omstreken

Het stevigste fundament onder een gezond bedrijf is een goede administratie. Administratiekantoor AEC in Uden helpt ondernemers die basis op orde te houden, strategie uit te zetten en veranderingen effectief om te buigen naar financieel voordeel. Tot ons servicegebied behoort onder andere Eindhoven, Venray, Nijmegen, Tilburg, Den Bosch en omgeving.


Wat verstaan we onder bedrijfseconomische dienstverlening voor het MKB?

Hier komt de complete 'waaier' aan economische aspecten van uw bedrijf aan bod. Omzet, kosten, uitgaven, resultatenrekening, de balans en natuurlijk alle bijkomende aanslagen en formulieren. Deze zaken houden verband met elkaar en zijn gebonden aan boekingsregels. Administratiekantoor AEC helpt ondernemers in de regio Uden, Eindhoven en Venray om de verschillende financiële transacties optimaal in de boekhouding te verwerken. 

AEC Uden biedt het complete scala wat betreft de bedrijfseconomische dienstverlening voor het MKB

  • We zetten uw administratieve organisatie op
  • We zorgen voor interne controles
  • We adviseren over de beste software op het gebied van financiële administratie
  • Kostenbeheersing
  • Complexe financiële kwesties zoals overnames, fusies en opvolging
  • We verzorgen en adviseren over jaarrekeningen en kwartaaloverzichten
  • Subsidies. Ondernemers worden door de overheid geholpen via diverse regelingen en subsidies. Inmiddels is dit 'woud' aan subsidies een complexe aangelegenheid geworden. AEC Uden zorgt voor overzicht en helpt u om het beste uit de bestaande mogelijkheden te halen via de juiste subsidieregelingen.

Onze administratie voor het MKB: strategisch en commercieel


Uw bedrijf is gebaat bij een gedegen businessplan. Vaak een complex verhaal, dat onze consultants graag inzichtelijk maken. Zo bent u goed op de hoogte van de haalbaarheid van uw bedrijfsontwikkeling en plannen. We voeren een haalbaarheidsanalyse uit en begeleiden u bij het realiseren van uw plannen. Wilt u uw bedrijfssuccessen verder optimaliseren? We voeren een heldere analyse uit van de betreffende product-marktcombinaties, waarbij de behoeftes van uw doelgroep duidelijk in beeld komen. 


Uw bedrijf bestaat uit mensen. Een goed georganiseerde loonadministratie is een must. Wij verzorgen een correcte loonadministratie, net als de aangiften loonheffingen.

Komt uw organisatie in financieel zwaar weer terecht, kan een aanmelding bij de afdeling Bijzonder Beheer van uw bank het gevolg zijn. Dan komt er veel op u af. Van voorraad-overzichten, taxatierapporten tot meerjarenbudgetten en een goed doordachte liquiditeitsplanning. Uw bank beschouwt uw bedrijf als een verhoogd risico, met alle financiële gevolgen van dien.


AEC in Uden helpt om dit te voorkomen. We grijpen in, voeren een uitgebreide bedrijfsscan uit en adviseren u over de toekomst. Mocht u toch in gesprek moeten met uw bank, toetsen wij de procedure op onjuistheden en bieden we mediation om tot een oplossing te komen. 

Meer weten?
Hoe kunnen we u helpen bij uw bedrijfsadministratie? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!